БЪЛГАРИЯ

Борисов: Изиграха много хитър сценарий, искат пак да има кабинет “Орешарски” (ВИДЕО)

Днес Бойко Борисов инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков, той обходи отсечката от Макреш до крайдунавския град.

Премиерът беше придружен и от Росица Кирова – председател на гражданската инициатива „Единни за промяна“, с която по-късно пиха кафе в центъра на Видин.

Кирoвa e бивш oбщинcки cъвeтник oт НДCВ във Видин, след това от групата на ГEРБ, после кaндидaт-кмeт от гражданското обединение “Единни за промяна”, а пoнacтoящeм кooрдинaтoр нa пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв зa рeгиoнa.

„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико Народно събрание и нова конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, каза Борисов.

“Искат пак да има кабинет “Орешарски”. Изиграха много хитър сценарии. Отидоха и подплашиха Ахмед Доган. И какво направиха – отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно”, кометира премиерът.

Борисов е убеден, че ще се съберат 120 гласа. Проектът бил нужен, за да се покаже воля за рестарт. “Работа”, така отговори пък премиерът на въпроса какво следва, ако не се събере нужната подкрепа.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2862187980675920/

Снимка: Бойко Борисов, Фейсбук

Facebook Comments