Сливен

В Сливен е възобновен организираният прием на заявления за подмяна на лични документи

В сектор „Български документи за самоличност“ – Сливен отново се приемат молби за организиран прием. Той се осъществява по месторабота на желаещите или в сградата на сектора на ул. „Мишо Тодоров“ № 2.

Услугата беше временно преустановена поради въведеното извънредно положение в страната и мерките за ограничаване разпространението на COVID-19.

От началото на месец юни три екипа с мобилни биометрични станции са приели 252 заявления на служители в „Едоардо Миролио” ЕАД и общинска администрация.

Няма ограничение в броя на желаещите да се възползват от тази услуга, което означава, че и фирми с малко персонал могат да направят своята заявка. Необходимо е да се подаде писмено искане за извършване на тази услуга до директора на ОДМВР – Сливен

От сектор БДС напомнят на жителите на област Сливен, че заявления за издаване и подмяна на лични карти, паспорти и свидетелства за управление на МПС могат да се подават в районните управления на МВР в Нова Загора, Котел и Твърдица, независимо от постоянния адрес.

Facebook Comments