СЛИВЕН

В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина

Четвъртият национален форум по дентална медицина “Стоте войводи” се провежда в Сливен. Той се организира от Районната колегия на Българския зъболекарски съюз. На него присъстват специалисти по дентална медицина от цялата страна, както и студенти. На откриването гости бяха кметът Стефан Радев,  председателят на Общинския съвет Димитър Митев,  д-р Николай Шарков – председател на Българския зъболекарски съюз и членове на управителния съвет на организацията.

Кметът поздрави участниците и организаторите на престижния форум.

“Вашата професия е изпълнена с предизвикателства и може би една от най-динамични развиващите се области в медицината. Продължавайте да влагате енергия и сърце в това, което правите”, каза кметът. 
 
Д-р Шарков заяви, че форумът вече е станал традиция и трябва да продължи да се утвърждава. Приветствие отправи и домакинът на събитието – председателят на Регионалната колеги на зъболекарския съюз в Сливен – д-р Иван Данчев. 
 
В програмата на еднодневния форум са включени две сесии, които поставят актуални за денталната медицина теми. Лектори са специалисти от Измир – Турция, Пловдив и София. 
 
Форумът е акредитиран по програмата за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Участниците получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за тяхното обучение. 
 

Facebook Comments