ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ АПРИЛ 2023

ген. Кольо Милев: Към историята трябва да се гледа с уважение, тя не може да бъде заличена

Ген. Кольо Милев, кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България” и трети в листата за Сливенски регион, положи цветя на паметника на партизаните от отряд „Хаджи Димитър” край село Ковачите.

На днешната дата се навършват 79 години от боя при с. Ковачите между отряда, полицията и редовната войска.

„Случилото се тук преди толкова години, е част от българската памет и независимо дали е одобрявана от някого или не, тя не може да бъде заличена. Днешното ми посещение на паметника и поставянето на цветя е знак на уважение, защото тук, хора са дали живота си за кауза, в която вярват”, коментира пред събралите се граждани Милев.

По време на посещението си в Ковачите, ген. Милев разговаря с граждани и по теми, касаещи предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори. Той отговори на въпроси, свързани с това какви усилия би положил за развитието на региона и областта, за по-добро качество на живот на хората.

„Необходимо е да има работещо правителство с фокус, насочен към хората, стабилност, силна социална политика и работеща икономика. За БСП на преден план е грижа за младите, за възрастните, за развитието на малкия и средния бизнес, за българските производители, за културата и образованието”, посочи още той.

Ген. Кольо Милев е с преференция 103 в листата на партията, която е под номер 1 в бюлетината.

ДА! Заедно Можем и сме #1#БСПзаБългария

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments