ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ АПРИЛ 2023

ген. Кольо Милев оглави Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен

Генерал Кольо Милев оглави Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен. Той беше избран единодушно от членовете на структурата по време на отчетно-изборно събрание, което се проведе във Военния клуб в Сливен. Пред присъстващите бивши служители от редовете на Българската армия, полиция, пожарна и други военни структури беше направен отчет за изминалата година.

Досегашният председател на Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва полк. инж. Божидар Борденяшки беше освободен от поста по свое желание. По време на събирането беше избран и нов състав на Областния съвет.

„Сред решенията, които бяха приети на събранието, са организацията да продължи активно да участва в обществения и културния живот на Сливенска област, както и да подпомага разрешаването на проблемите на членовете на структурата си, свързани със социални придобивки, достъп до здравеопазване и други. Акцент в бъдещата дейност на Областния съвет ще бъде включването на основните мероприятия на организацията в културния календар на Община Сливен“, коментира ген. Кольо Милев, който е и кандидат за народен представител от Сливенска област във вота на 2 април.

„Като депутат бих имал по-добра възможност да защитавам интересите на хората, отдали живота си на армията и в служба на родината“, допълни той.
 
Генерал Кольо Милев е с преференция 103 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 1 в интегралната бюлетина.
 
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Facebook Comments