ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ АПРИЛ 2023

ген. Кольо Милев: От БСП искаме да се замразят цените, а не доходите на хората

Продължават срещите с хората от Сливенска област на кандидата за народен представител от БСП ген. Кольо Милев. Основна тема в разговорите е инфлацията и ниският стандарт на живот. Пред симпатизанти ген. Милев коментира, че социалистите са срещу бюджет с орязани социални плащания, замразени доходи, повишени данъци и премахнати данъчни облекчения.

„Искаме замразяване на цените, а не на доходите, както е в цяла Европа. Ние сме за стабилна икономика, не вярваме, че свободният пазар решава всичко, защитаваме социалната справедливост и активната роля на държавата в овладяване на кризите. Искаме опазване на мира, християнското семейство и ценностите“, посочи още ге. Милев пред избирателите.

От своя страна, гражданите поискаха БСП да продължи социалната си политика и да се ангажира повече с проблемите на малките населени места.

Беше обсъдено и това, че партията продължава да настоява за налагане на таван на цените на стоките от малката потребителска кошница – временна мярка, която вече е предприета в някои европейски страни.

Ген. Кольо Милев е с преференция 103 в листата на партията, която е под номер 1 в бюлетината.

ДА! Заедно Можем и сме #1#БСПзаБългария

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Facebook Comments