МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023 СЛИВЕН

Десислава Танева: Гласувах за възможното добро управление

Днес гласувах за възможното добро управление на местната общност. Подкрепих хората с доказана почтеност и възможности за управление, с подходящата образованост и грамотност, с експертиза и професионализъм, оценени отвън. Желая Сливен да се отличава с управленците си! И ние имаме възможността днес да го изберем! Във време на повсеместни дефицити в обществото, в Сливен имаме шанса да изберем личности с доказани възможности и образовани млади хора, съпричастни с болките на нашия град. Имаме шанса от името на хората в Сливен да говорят образовани и възпитани хора, за които политическите пристрастия нямат значение и за които Сливен е избора на живот. Това заяви народният представител Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

„Днес гласувах за човека, който прави винаги повече от обещаното; за човека, който преодоля най-големите кризи на общността – без шум, без фойерверки – тихо, скромно, но безапелационно, оценен в цяла България. Гласувах за надграждане след кризите; за управление, независимо от кризите в държавната власт; за управление, което доказа, че може. Такива хора също стават дефицит в публичните власти. Трябва да ценим такива управленци, защото всички намерения и желания за по-добър живот могат те да реализират“, заяви Десислава Танева.

“Скандалът с поведението на един най-малкото незрял и безотговорен заместник министър на електронното управление доведе до решение на ЦИК за недопускане на машинен вот днес, което една част от обществото прие за неприемливо. Убедена съм, че това още ерозира доверието в избирателния процес. Обръщам се към всички – все пак идете да гласувате – има представители на всички партии при броенето, има и видеонаблюдение на този процес. Вашият вот има значение. Излезте и гласувайте!”. Тя призова всеки, който иска общината да се управлява добре, от знаещите и компетентните, да отиде да гласува.

Десислава Танева упражни правото си на вот в I училище „Хаджи Мина Пашов“ в Сливен.

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Facebook Comments