Сливен

д-р Юлия Бянкова с благодарствено писмо към двама сливенски полицаи

Началникът на Отделението по Анестезиология и интензивно лечение в областната болница в Сливен д-р Юлия Бянкова изпрати благодарствено писмо към органите на реда, съобщават от здравното заведение. В него д-р Бянкова изказва своята признателност към двама сливенски полицаи, които са оказали помощ на медиците в критична ситуация, предизвикана от пациент в нестабилно психично състояние.

Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н О

П И С М О

УВАЖАЕМИ Г-Н ДИРЕКТОР,

Бих искала чрез Вас да изкажа огромната благодарност на екипа от ОАИЛ в МБАЛ„Д-р Иван Селимински“ – Сливен към служителите от Групата за охрана на обществения ред Младен Попов и Тодор Събев.

Във връзка с възникнала критична ситуация, предизвикана от пациент в нестабилно психическо състояние, настанен за лечение в ОАИЛ на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, на 18.05.2021 год. около 19.30 ч. се наложи да бъде потърсено съдействието на органите на реда. Бързата и адекватна реакция на дежурния служител в РУП – Сливен и впоследствие на дежурния екип от Групата за охрана на обществения ред ни осигуриха спокойствие и възможност да се справим със създалата се ситуация.

Областите, в които работим често ни правят партньори и когато това партньорство освен с висок професионализъм е белязано и от голяма доза човещина и съпричастност, носи удовлетворение на двете страни.

Моралната оценка за работата на служителите на МВР, както и за работещите в системата на здравеопазване е с много по-голяма стойност от материалните награди. В този смисъл е много важно ние да оценяваме взаимно работата си.

Пожелавам на Вас и Вашите колеги здраве и благоденствие!

Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА

НАЧАЛНИК НА ОАИЛ

МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ АД – СЛИВЕН

Facebook Comments