ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022

Еколог, инженери, мениджъри и юристи са част от силния отбор на ПП „Продължаваме промяната“ в Сливен

Експертът по екология Татяна Султанова-Сивева е водач на листата с кандидати за народни представители на „Продължаваме промяната“ в Сливен. Повече от 15 години от кариерата си тя отдава на каузата за опазване на околната среда като заема експертни и ръководни длъжности в системата на Министерство на околната среда и водите. Работи активно по подготовката на България в сектор околна среда за присъединяване към Европейски съюз. Едновременно с това е преподавател в магистърска програма по „Програми за управление и мониторинг на околната среда“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. От март 2020 г. е мениджър проекти в семейна инвестиционна компания.

Втори в листата е Георги Гвоздейков. Завършил е гимназия в родния си град Твърдица. Той е авиационен инженер, магистър от Висше военновъздушно училище “Георги Бенковски” в гр. Долна Митрополия по специалността „Авиационна техника и технологии“ и докторант в специалност “Динамика, балистика и управление на полета”. Работи в Главна дирекция “Гражданска въздухоплавателна администрация” като инспектор летателна годност на граждански въздухоплавателни средства.

„Аз съм част от екипа на „Продължаваме Промяната”, защото вярвам, че България може да бъде различна и ще работя за развитието на моето родно място и регион Сливен, които притежават значим потенциал за силна икономика и туризъм.”

Трета позиция заема Христо Янков. Той е родом от Котел, но е израснал в Сливен. Завършил е гимназия с преподаване на западни езици “Захарий Стоянов”, а след това “Право” в Софийски университет.

„Включих се в „Продължаваме промяната“, защото искам да оставим на поколенията една по-добра и сигурна среда с възможности за развитие. Смятам, че България е парченце от Рая и с добро, честно и прозрачно управление може да се превърне в притегателен център за младите хора, да осигури достойни старини за възрастните хора и перспектива за бъдещите поколения.
Продължавам промяната, защото смятам, че младите и образовани хора имат повече място в управлението на държавата, отколкото в чужбина.
Продължавам промяната, за да съм чист пред себе си и тези след мен, че съм направил всичко по силите си, родината ни да бъде по-добро място за живеене и развитие.“

Четвърти в листата е 29-годишният Петър Бурнев. Израснал е в Сливен, където е завършил гимназия с преподаване на западни езици “Захарий Стоянов”, паралелка “Английски с Испански език”.

„Старанието и пълната отдаденост на учителите ми, ми позволиха да продължа образованието си в Софийски университет “Св. Климент Охридски” с магистратура по специалност Право. След завършването си започнах кариера в частно-правния сектор като юрисконсулт и правен съветник по търговски сделки.

Включвам се в „Продължаваме промяната“, защото искам да живея в държава с доверие в институциите и да върнем възможността на младите хора да се развиват в населените си места!“

На пето място е Даниел Кондев. С бакалавърска степен по „Финанси“ и магистърска степен по „Стопанско управление“, той работи от 15 години в банковия сектор.

„Постоянният контакт с хората, управляващи малък или среден бизнес, ме е научил да разпознавам техните потребности, проблеми или тревоги, свързани с дейността в която са заети, както на местно, така и на национално ниво. Ще работя да бъдат създадени условия за развитие на малък и среден бизнес, както в региона, така и в страната, което ще бъде предпоставка за подобряване на бизнес средата и на средната класа в България- изключително важен фактор за поддържане на нормален жизнен цикъл и нормален стандарт на живот. Искам заедно да продължим промяната, защото това е общият ни път ни към успеха.“

Жеко Дандаринов е шестият в листата с кандидати за народни представители от ПП “Продължаваме промяната”. Той е роден и израснал в Сливен. Завършил е средното си образование в Хуманитарната гимназия в града, притежава магистърска степен по специалността „Маркетинг“ от УНСС.
„Предпочетох да се развивам в родния си град- там, където където са моето семейство и приятели. Участвам активно в развитието на семейният ни бизнес, където прилагам всички вече придобити знания.

Включвам се в Продължаваме Промянатата, защото искам да видя място, в което младите хора намират перспектива и възможности за развитие, както на личностно, така и на професионално ниво. Кирил Петков и Асен Василев започнаха с един прекрасен старт работата по съживяването на страната ни и съм убеден, че само промяната може да сбъдне моята мечта за просперираща и силна България. Включвам се, убеден в каузата “Продължаваме Промяната”!“

Facebook Comments