Парламентарни избори юли 2021

За незабавно преизчисляване на всички пенсии настояват от коалиция „Българските патриоти“

Заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев и водачът на листата на „Българските патриоти“ в Сливен Елена Пешева се срещнаха със симпатизанти и активисти.

На събитието присъстваха и кандидатите за народни представители от патриотичната коалиция Доброслав Иванов и Иван Дойчев.

Борис Ячев направи анализ на предизборната ситуация в страната и обясни, че възможността за това в следващия парламент да има народен представител от Сливен е съвсем реална, както и това да има сериозна парламентарна група на патриотите.

Една от темите, които най-много вълнува хората в региона, са доходите. „Категорични сме, че пенсиите трябва да се преизчислят. Всички пенсии. И то веднага“, заяви Елена Пешева.

„Аз винаги съм бил за единство на патриотичните партии и движения. И след първоначалния разпад на различни партии в национално отговорния сектор методично работих за обединението. Само си представете какво отговорно управление ще има България, ако се оформи един широк национален блок от патриотични партии, такива които защитават предприемачеството и хората, които дават хляба на българина!”, сподели Доброслав Иванов

“Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ” са под №16 на машината и в бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments