МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

инж. Климент Шопов: Екипът на „Възраждане“ включва кандидати с професионални умения в различни сфери

Кандидатите за общински съветници от „Възраждане“ са лица, които притежават знания и професионални умения в различни сфери. В екипа ни има учители, предприемачи, инженери, художници, геодезисти, земеделци. Най-младият е на 24 г., а най-възрастният на 67 години. Това заяви водачът на листата и кандидат за кмет на община Сливен Климент Шопов.

Климент Шопов е на 31 години, горд наследник на Таньо войвода. По професия е индустриален инженер. Работил е по различни проекти за подобрението на работните процеси и оптимизацията на управление на складове в разнообразни индустрии. Народен представител е втори мандат.

На второ място в листата е Динко Ганчев, на 40 години. Работил е като управител на големи туристически обекти по българското Черноморие. От 2017 година успешно развива собствен бизнес в сферата на търговията и строителството.

Трети е Филип Кънев, който е на 42 години. Завършил е висшето си образование във Франция. Притежава магистърска степен по “Международни търговско-икономически отношения” и “Външна търговия и европейски отношения”. През 2005 година съосновава туроператорска агенция за бутикови екскурзии, насочени към чужденци, която управлява и до днес.

Четвъртият кандидат за общински съветник в листата на „Възраждане“ е 37-годишният Кирил Кирилов. Той е специалист по електротехника във водеща компания. В момента е студент в Технически университет – София.

Петият по ред е Александър Борденяшки. Той е  на 47 години, семеен с две деца. Завършил е висше образование в ВВМУ „Никола Вапцаров“ във Варна. Изпълнителен директор на частна фирма, занимаваща се със здравословни и безопасни условия на труда.

На шеста позиция е Асен Ганчев, на 30 години. Предприемач, който успешно развива малка компания.

Седми е Петко Карабоиков, на 33 години. По професия е учител. Завършил е колеж по охрана и сигурност „Свети Георги Победоносец“. Изучавал е икономика и стопанско управление. В Тракийски университет завършил специалност „Специална педагогика“. В Шуменския университет е завършил специалност „Учител по история и география“.

На осмо място е Самуел Иванов, на 31 години. Завършил е средното си образование в НУФИ „Филип Кутев“ в Котел. Висшето си образование е завършил в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство “Проф. Асен Диамандиев” в Пловдив. Магистър е по тонрежесура. Работил е като педагог в някои от сливенските гимназии и в отдел „ Култура“ към община Сливен.

Асен Стойнов е деветият кандидат в листата. Той е на 53 години. Притежава висше образование по специалности “Агроном” и “Стопанско управление”. Към момента се занимава със земеделие и работи като търговски представител във фирма за търговия с електроенергия.

На десета позиция се нарежда Слави Атанасов. Той е на 45 години. Завършил е висше образование в СУ “Климент Охридски” със специалност “Право”. Работи като медиен анализатор и редактор за различни български и чужди компании.

Единадесета в листата на „Възраждане“ е Ива Филчева, на 41 години. По образование е магистър инженер. Преподавател е в направление електротехника, електроника и информатика в ИПФ – Сливен към  в Технически университет – София. Докторант е с научна специалност „Електрически мрежи и системи“.

На дванадесето място е Стилиян Големецов, на 30 години. Завършил е в Аграрния университет Пловдив и в момента работи по специалността си.

Янко Тенев е тринадесети по ред. Той е на 50 години. По професия електромонтьор. Работи като машиностроител във водещо предприятие в града.

Четиринадесета в листата на „Възраждане“ е 59-годишната Десислава Андрова. Притежава две висши образования със специалности “Икономика” и “Педагогика”. Работила е като учител в прогимназиален и гимназиален курс. В момента е на частна практика, като учител в занималня, извънкласна подготовка на ученици в начално и прогимназиално обучение.

Христо Баев е на петнадесето място. Той е на 67 години. Има висше образование със специалност “Икономика и експлоатация на автомобилния транспорт и организация по безопасността на движението”. Понастоящем е пенсионер.

На шестнадесета позиция е Мариета Добрева, на 43 години. Работи в сферата на търговията с недвижими имоти.

Седемнадесети по ред е Иван Василев, на 28 години. Притежава средно специално образование. Понастоящем е земеделски производител.

Светослав Чанев е на осемнадесето място. Той е на 24 години, по образование е инженер. Към момента е земеделски производител.

Деветнадесетият кандидат е листата е 24-годишният Здравко Хаджиев. По образование е  помощник-треньор. В момента работи като организатор и треньор по футбол на деца и юноши.

На двадесето място е Неделчо Великов, на 64 години. Семеен с две деца. Завършил е висше военно образование специалност „Артилерийско въоръжение и оптични прибори“, висше гражданско образование със специалност „Инженер технология на машиностроенето“. Дипломиран фотограф и видеооператор.

Двадесет и първи от кандидатите за общински съветници е Иван Иванов. Той е на 55 години. Притежава средно специално образование. Работил е като локомотивен машинист.

На двадесет и втора поцизия в листата е 42-годишният художник и предприемач Николай Ников.

Иван Колев е двадесети и трети сред кандидатите. Той е на 31 години. По професия е геодезист. Пет години се е състезавал за местен волейболен клуб. В момента работи във водеща европейска компания като отговорник за качествения и количествения контрол на получаваните и складираните стоки.

Двадесет и четвърта по ред е Росица Стаматова. Тя е на 42 години. Завършила висшето си образование в Технически университет – Варна със специалност “Публична администрация”. Работи в сферата на търговията.

Златомира Стоянова заема двадесет и пета позция в листата. На 25 години, неомъжена. Притежава висше образование със специалност “Софтуерни технологии и дизайн”, по професия е информатик. Предприемач е в сферата на търговията.

Тридесет и трети е Йордан Георгиев, на 33 години. Завършил е специалност “Топлинна техника”. Земеделски производител и животновъд.

На двадесет и седмо място е Антон Господинов. Той е на 41 години, предприемач е в сферата на търговията и земеделието.

Стоян Великов е двадесет и осмият кандидат от листата на „Възраждане“. Той е на 60 години. Завършил е ВТХИ „Проф. д-р Асен Златаров“. Инженер е по специалност „Технология на силикатите“. Работил е на ръководни позиции в системата на МВР до 2022 година.

На двадесет и девета позиция е Севда Желязкова. Тя е на 35 години. Предприемач е в сферата на земеделието.

Петко Черкезов е номер тридесети в листата на кандидатите за Общински съвет – Сливен. Той е 46 години. Предприемач  е в сферата на услугите.

На тридесет и първо място е Живодар Манчев, на 40 години. Завършва висшето си образование в Технически университет – София със специалност „Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника“.

Под номер тридесет и две е Димитър Димитров, на 41 години. Предприемач е в сферата на търговията.

Тридесет и третият кандидат за общински съветник от листата на „Възраждане“ – Сливен е Ангел Ангелов, на 55 години. Завършил е специалност ,,Оператор силикато производство“.

Facebook Comments