МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Кандидатът за кмет на коалиция “ПП-ДБ” Маринчо Христов поведе промяната за Сливен

Със стилна гала вечер в изискана атмосфера, вчера бе отбелязано началото на предизборната кампания на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” в местните избори на 29 октомври.

Симпатизанти и приятели се събраха в зала Зара, където кандидатът за кмет и водач на листата Маринчо Христов представи себе си и своя екип от 37 общински съветници и кандидати за кметове на кметства на малки населени места. Гост на събитието бе народният представител Татяна Султанова.

В емоционална реч, Маринчо Христов сподели своите виждания за развитието на Сливен и приоритетите, на които ще заложи в своето управление, след което даде възможност на всеки един от кандидатите да представи себе си и своите каузи, за които ще работи.

Визията за Сливен след 4 години е да се превърне в икономически развит град, с качествено образование, подобрена инфраструктура, ефективно работещи институции, повече зелени пространства и спокойни за бъдещето си хора.

В края на събитието всеки един от гостите имаше възможност да се запознае лично с кандидатите и да зададе своите въпроси в условията на неформална атмосфера.

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” е с номер 66 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments