МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Корнелия Нинова: Кольо Милев е най-добрият избор за кмет на община Сливен

Жителите на община Сливен трябва да подкрепят кандидатурата на ген. Кольо Милев, защото той е почтен, дисциплиниран, умен и  помага на хората. Това заяви лидерът на БСП  по време на днешното си посещение в града под Сините камъни.

По думите й, след два мандата управление на ГЕРБ, градът се нуждае от коренна промяна. “Управлението на ГЕРБ на държавата 12-13 години се прехвърля и към общините, а целият този модел представлява едно феодализиране на общини. Хората стават зависими от работата си в общината, подложени са на заплахи, натиск и контрол. На целия този модел трябва да се сложи край“, бе категорична Нинова.

По повод разрива в червените редици и напускането на част от социалистите заради смяната на кандидата за кмет, Нинова заяви, че човек, който си започва кампанията с измама, ще я приключи с провал. Тя определи действията на Минчо Афузов спрямо местните структури на БСП като непочтена игра.

„Не може още през юни месец Инициативен комитет да обяви неговата кандидатура, а септември, когато бяха решенията на организациите в БСП, да се прилепи за БСП. Да мами с плакати на БСП. Влиза в организациите на БСП, рови там, лъже хората, че той е кандидатът на БСП. Няма как толкова непочтена игра накрая да приключи с нещо добро. От начало до край тази игра е измама. Ние си имаме кандидат, това е Кольо Милев. Имаме си листа от качествени и подготвени хора. Работим за тях и вярвам в техния успех“, коментира още Корнелия Нинова.

Генерал Кольо Милев и кандидатите за съветници на БСП са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments