МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Маринчо Христов: Кметът трябва да работи за хората, а не хората да работят за него

“Кметът трябва да работи за хората, а не хората да работят за него”, заяви Маринчо Христов на среща с жителите на село Бяла. 

Кандидатът за кмет на община Сливен и част от кандидатите за общински съветници от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” се срещнаха с хора от планинското село, за да ги запознаят с приоритетите, заложени в тяхната програма.

Беленци имаха възможността да споделят своите тревоги относно постоянните им проблеми с водопреносната и електроснабдителната мрежа, лошата инфраструктура, непочистеното корито на река Беленска, чието преливане преди години предизвика редица проблеми за селото.

Хората изразиха своето недоволство и към безразборното изхвърляне на строителни и битови отпадъци около пътя Сливен-Бяла, както и липсата на контрол и наказание за нарушителите.

По време на дискусията, жителите на Бяла имаха възможността да зададат много въпроси към кандидатите за общински съветници относно наболели за региона проблеми и да предложат своя визия за решенията им.

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” е с номер 66 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments