ИЗБОРИТЕ НА ФОКУС

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България, в сигурна Европа

За да излезе България от трудната ситуация, в която се намира, след три години аматьорско управление, ГЕРБ-СДС трябва отново да поеме управлението на страната. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

„На финала сме на поредната предизборна кампания. Измина месец изпълнен с много срещи, дискусии и емоции. С хората от всяко едно населено място от областта разговаряхме и дебатирахме по различни теми, без ограничения. Навсякъде чувахме едно и също – крайно време е България отново да се управлява от политици с визия, политици с опит и смелост за реализиране на работещи политики“, каза Мария Белова.

Тя е категорична, че за да се възстанови нормалността и спокойствието, и да продължи работата за една по-добра България – с развита инфраструктура, стабилни финанси, високи доходи, модерно образование, качествено здравеопазване и инвестиции в малките населени места на 9 юни трябва да се гласува за кандидатите на ГЕРБ-СДС с номер 22.

„Времето днес изисква знания, административен капацитет и политическа воля. Нямаме повече време за губене! Време е за държавници! Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България, в сигурна Европа. За да може България да преодолее предизвикателствата и да мислим отново за развитието, а не за спасяването на страната, нека в неделя гласуваме с номер 22 за ГЕРБ и СДС, защото ние имаме решенията“, категорична е Мария Белова.

#ЗаСтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа с номер 22 на 9 юни!

Facebook Comments