ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022

Мария Белова: Гласувах за единение на нацията, за връщане на диалогичността и стабилността

Днес гласувах за единение на нацията, за връщане на диалогичността и стабилността на страната. Това заяви Мария Белова, избрана за народен представител от Коалиция ГЕРБ и СДС, след като упражни правото си на вот.

„Днес  ни е нужна пълна мобилизация,  защото времето на омразата и разделението трябва да приключи. Време е на върха в българската политика да застанат хора на духа, които да дават пример с образованието, интелекта и същността си. Днес е Въведение Богородично. Ден на Християнското семейство. Този празник ни напомня, че семейството е най-доброто училище, което може да даде основните познания за християнските ценности и добродетели, на които векове се е крепял българският род. В днешния ден трябва да се замислим за значението на празника, за почитта към родителите и нашите задължения към духовното развитие на децата и мисията ни – да възпитаваме новото поколение в дух на уважение и почит към род и родина“, каза Мария Белова.

Тя призова всички хора да излязат и да гласуват, защото всеки глас е важен и днес е денят, в който се решава бъдещето на България.

Кандидатът за народен представител упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев“ в Сливен.

Facebook Comments