МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Над 100 души се включиха в градския велотур, организиран от ГЕРБ-Сливен

Над 100 души се включиха в градския велотур, организиран от ГЕРБ-Сливен. Колоездачната обиколка се проведе за шеста поредна година. Участниците в колоезденето по улиците на Сливен преминаха 8-километрово трасе. Стартът бе даден от кандидата за трети мандат от ГЕРБ Стефан Радев, който изрази задоволството си от големия брой участници и им пожела безаварийно финиширане.

Колоездачите тръгнаха от площад „Хаджи Димитър“ и преминаха по улица „Раковски”, по булевардите „Панайот Хитов“, „Стефан Стамболов“, „Георги Данчев”,  „Братя Миладинови”, „Цар Симеон” и „Цар Освободител“ . Финалът на обиколката бе отново на централния градски площад.

По традиция колоната поведе кандидатът за общински съветник от ГЕРБ и многократен шампион на страната, победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев и петкратната световна шампионка по борба Станка Златева.

След края на градския велотур бяха раздадени и 20 награди. Наградите връчиха Стефан Радев и кандидати за общински съветници от ГЕРБ, както и народният представител и областен ръководител на партията Десислава Танева. Големият победител тази година си тръгна с чисто нов велосипед.  

За Стефан Радев и кандидатите в листата на ГЕРБ Сливен на 29 октомври можете да гласувате с номер 7 в листата.

#РаботимЗаСливен

Facebook Comments