МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Пепа Генчева: Както в живота, така и в политиката, човек трябва да се доказва и развива всеки ден

Както в живота, така и в политиката, човек трябва да се развива и доказва всеки ден. Вярвам, че в основата на успешните каузи стоят постоянството, тъпението и солидарността.

Повече от десет години от живота си съм отдала в полза на обществото. Ето защо днес си позволявам да напомня за себе си на приятелите, познатите, на своите съграждани от Сливен, Вилна зона и селата в нашата община, призовавайки ги за подкрепа на предстоящите местни избори.

През годините съм участвала в различни кампании, свързани със създаване на приют за бездомни животни в Сливен, набиране на дрехи за хора с увреждания, настанени в социални институции, за пособия за деца със специални потребности и др.

През 2018 г. организирах подписка в подкрепа на майките на деца с увреждания, като само за няколко дни бяха събрани около 2000 подписа и изпратени до тогавашния премиер Бойко Борисов и Министерството на труда и социалната политика.

През март тази година, заедно с г-н Жоро Марев, отново стартирахме подписка, този път срещу необоснованото искане на ВиК-Сливен за вдигане цената на водата. Заедно с гражданите на Сливен успяхме да си извоюваме значително по-ниска цена на водата от исканата за Сливенска област.

В резултат на събраните над 1200 подписа /само за седмица/ против увеличението на цената от 2,38 лв. на 3.50 лв. за кубик и на възражението на Омбудсмана на републиката Диана Ковачева, към която се обърнахме за вземане на отношение, цената бе фиксирана на 2.76 лв. С оглед на краткото време, за което бе събрана подписката “против”, ние гражданите на Сливен извоювахме победа на гражданското общество, обединило позицията си около кауза, засягаща всички.

Като заместник областен управител на Сливен взех отношение по въпроса против плануваните действия по благоустрояване и ремонт на Общински пазар Сливен в края на юни 2022 г., тъй като планираните ремонти бяха в разгара на лятото и продукцията на производителите щеше да бъде пряко застрашена.

Апелирам за вашата подкрепа на 29 октомври, уверявайки Ви, че в мое лице ще имате достоен представител в Общински съвет – Сливен.

Заедно можем повече!

Бюлетина № 66 и преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments