МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Пепа Генчева: Сливен трябва да се управлява умно, честно и прозрачно

Уважаеми съграждани,

Остават броени часове до края на предизборната кампания. В неделя ни предстои да направим важен избор, който ще определи развитието на община Сливен през следващите четири години.

Призовавам Ви да бъдете активни и да гласувате. Сливен може и трябва да се управлява умно, честно и прозрачно. С визия и план за чист, подреден, модерен европейски град. Вярвам, че със силно гражданско общество и активни политици, ще постигнем желаната промяна. Заедно можем да превърнем Сливен в град с добра жизнена среда, създавайки условия за инвестиции и икономически растеж, с качествено образование и здравеопазване, развита социална политика и културен живот.

Ако получа Вашето доверие и бъда избрана за общински съветник, се ангажирам да работя за осигуряване на подкрепа на децата в риск, възрастните хора, младите семейства, лицата с увреждания и уязвимите групи.

Във фокуса на моята работа ще бъде и подобряване на условията на живот на хората във Вилна зона и малките населени места в община Сливен, чрез изграждане и рехабилитация на съществуващата пътната и ВиК инфраструктура, подобряване на достъпа до медицински грижи и предоставяне на социални услуги. Сред моите приоритети са също полагането на грижа и защита на животните, опазването на тяхното здраве и добро състояние.

За да променим нашия роден и любим Сливен, Ви предлагам нов тип взаимоотношения между граждани и общински съветник. Вие искате, предлагате, настоявате – аз отстоявам нашите общи интереси. Вие подавате сигнал за нередности, аз ще правя всичко възможно за разкриване и спиране на всеки опит за далавери и кражби. Вие питате, аз давам отчет за дейността си в Общински съвет – Сливен.

В мое лице ще имате коректен, предвидим и лоялен партньор и представител в местната власт!

Вашето доверие и подкрепа ще бъдат моята сила!

Подкрепете ме на 29 октомври с бюлетина № 66 и преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments