ИЗБОРИТЕ НА ФОКУС

ПП-ДБ: Мнозинството не иска заверата на Пеевски и Борисов

Повечето българи казват, че държавата не се движи в правилната посока. Това е ясно мнозинство, което иска промяна, развитие и да живее добре. За да започнем реалните реформи обаче, „тайната“ завера между Пеевски и Борисов трябва да се спре.  В нея ДПС гарантира „спокойствие“ от съдебната власт, а ГЕРБ спират гласовете за промяна в парламента. Силата на тази сделка идва не от подкрепата за тях на избори, а от всички българи, които не гласуват. За да измъкнем България от тази хватка е нужно масово гласуване.

Ако това мнозинство излезе и гласува за “Продължаваме Промяната – Демократична България” на 9 юни, и ни даде ясен мандат, ние ще поемем отговорността, както сме правили досега, и ще намерим начин нашите политики да се случат, така че България да продължи по пътя си като нормална европейска държава.

Ако бяхме нарушили принципите си, ако всички бяхме “маскари”, щеше да има ротация и компромисно правителство, без ангажимент за реформи. Нямаше да има скандали, компромати и бухалки. Нямаше да чуете за нито един конфликт между нас и ГЕРБ-ДПС. Новинарският поток на тема политика щеше да е скучен и безцветен. Спазихме обещанието си и не предадохме принципите и избирателите си.

Листата ни в Сливен е част от това голямо мнозинство. Мнозинство за нормална, европейска България.

https://www.facebook.com/100075803298867/posts/pfbid0NbZsWKNgcNWSbxKQpfZyLeGPMo18UnLBQVBpqRuhP73nMfYE2L56LLTksRGvUf6kl/

За коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ можете да гласувате с номер 14 в бюлетината.

Facebook Comments