Сливен

Представят Плана за възстановяване на Европа по време на онлайн форум

Информационен център „Европа Директно“ – Сливен и Община Сливен организират онлайн форум, посветен на Плана за възстановяване на Европа.

Целта на събитието е да запознае възможно най-голям кръг от заинтересовани страни от Югоизточен планов регион с Плана за възстановяване от кризата и пандемията с коронавируса, както и с неговите национални и местни (регионални) измерения, конкретните ползи за гражданите, бизнеса и общините региона.

На фокус през новия период 2021-2027 г. ще са концепциите за интегрирани териториални инвестиции (ИТИ), засиленият междусекторен диалог с цел реализиране на успешни партньорства и осъществяване на проекти между различни заинтересовани страни на местно ниво.

Форумът ще бъде открит от кмета на Община Сливен – Стефан Радев, а модератор ще бъде инж. Стоян Марков – заместник-кмет „Икономическо развитие“.

В събитието ще участват още:

Асим Адемовчлен на Европейския парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ

Цветан Кюланови.д. Ръководител на Представителството на Европейската комисия в България

Теодор РадоновРъководител на представителството на Европейска Инвестиционна Банка в България

Иван ИвановДиректор на Дирекция „Централно координационно звено“ към Министерски съвет

Силвия ТодороваКонсултант иновации и стратегическо планиране (БАКЕП).

Форумът ще се проведе на 21.04.2021 г. (сряда) от 10:30 часа (българско време) в онлайн платформата Zoom. Поради ограничение в броя на участниците, организаторите приемат предварителни заявки за регистрация. Всеки, който проявява интерес към темата, може да изпрати своя заявка и/или въпроси на електронната поща на Центъра: [email protected] , или да се обади на телефон: 044 411 832 или 0882730188.

Facebook Comments