СЛИВЕН

Приключи проектът “Обединени в различието е културно наследство”

Едновременно с тъга и с радост искаме да Ви уведомим, че проектът, който предизвика истински фурор сред младежта в град Сливен с название “Обединени в различието е културно наследство” приключи. Радостта е защото тепърва предстоят още уникални преживявания, а тъгата, защото това беше един изключително успешен и значим за града и общността проект. 
 
 
Инициативата съдържаше в себе си уникални по рода си редовни срещи в неповторимото за града Младежко пространство на Академията, Гранд събития като – без прекъсване двудневен хакатон, симулации, срещи с взимащи решения, дебати, включване в социална дейност, обмяна на опит; както и арт изяви – като графитът на обединението, който в момента облагородява местната общност с посланието си.   
 
Ако и вие сте активен младеж от град Сливен и желаете да се включите към активната младежка общност към “Академия за Активни Младежи”, то непременно посетете техния сайт https://www.academyforactiveyouth.com/, както и да се свържете с тях чрез фейсбук страницата им https://www.facebook.com/academyforactiveyouth
 
 

Facebook Comments