Избори октомври 2022

“Продължаваме Промяната” регистрираха листата си с кандидати за народни представители в Сливен

“Продължаваме Промяната” регистрираха листата си с кандидати за народни представители в Сливенски избирателен район.

Водачът на листата Татяна Султанова заяви, че водещият мотив при съставянето на листата са личности с висок морал, доказани професионалисти в своите области, които са водени от желанието си за промяна в България.

“Постигнат е баланс между младежката енергия и богат житейски опит сред кандидатите. Част от тях са свидетели на порочните практики на прехода в България, които са довели държавата ни до разруха и безхаберие. Други са учили и трупали професионален опит в чужди държави, силни икономики, но са избрали да се върнат и да работят за страната си”, коментира Султанова.

Листата на “Продължаваме Промяната” – Сливен е съставена от 11 души:

Татяна Султанова-Сивева – водач на листата за народни представители за Област Сливен:

Тятна Султанова бе народен предствител в 47-то Народно събрание, заместник-председател на Комисия по околната среда и водите, както и член на Комисия по земеделието, храните и горите. Повече от 15 години от кариерата си тя отдава на каузата за опазване на околната среда като заема експертни и ръководни длъжности в системата на Министерство на околната среда и водите. Работи активно по подготовката на България в сектор околна среда за присъединяване към Европейски съюз. Едновременно с това е преподавател в магистърска програма по „Програми за управление и мониторинг на околната среда“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. От март 2020 г. е била мениджър проекти в семейна инвестиционна компания.

Татяна е завършила Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в родния си град Сливен. Придобива две магистърски степени: „Генетика и микробиология“ и „Биоразнообразие, екология и консервация“ в Пловдивския университет. Преминала е следдипломно обучение във Fort Valley State University, Атланта, САЩ в област „Биотехнологии“. Притежава сертификати от обучения и курсове от България и чужбина в областта на управление в администрацията, управление на проекти и програми, медиация, дипломация, опазване на околната среда и др. Владее английски език. Султанова-Сивева е запален планинар и велосипедист. Омъжена е, има син на 9 години.

Веселин Вълчев

Веселин Вълчев е инженер и специалист в сферата на отбраната. Завършва военно училище в град Шумен, след това се дипломира във Военна академия „Г. С. Раковски“. В правителството на Кирил Петков е Областен управител на област Сливен. Вярва в каузата на „Продължаваме Промяната“, защото споделя ценностите на партията и иска помогне за изграждането на една по-добра България.

Запален любител на фотографията.

Мирчо Стоянов

Мирчо Стоянов е роден и израснал в гр. Сливен, завършил е Професионална Гимназия по Икономика – гр. Сливен. Има бакалавърски степени „Финанси“ и „Прогнозиране и планиране“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов, както и магистърска степен „Инвестиционен мениджмънт“, от същото висше училище. Към настоящия момент е докторант по финанси. Повече от десет години работи в Комисията за финансов надзор, като преминава през различни позиции, професионални обучения в сферата на регулациите в небанков финансов сектор. Активен участник в дарителски, доброволчески и граждански инициативи.

Два пъти е награждаван в категорията „Десетте най-перспективни студенти“ на Стопанска академия-Свищов, лектор в образователни програми за ученици в небанковия финансов сектор. Запален планинар и почитател на зимните спортове.

Петър Бурнев

Роден и израснал в гр.Сливен, където е завършил Гимназия по преподаване на западни езици „Захари Стоянов“. Притежава магистърска степен по специалност „Право“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

Професионалния му път е свързан с частния сектор, където упражнява професията на юрист в областта на търговско право.

Силно вярва в каузата на Продължаваме Промяната за разграждане на корупционните модели в страната и ще работи активно за спазване на законодателството и установяване на правов ред. Създаването на стабилна основа на законност ще бъде от ключово значение за развитието на страната и гарант за следващите поколения според него.

Атанас Деливичев

Роден и израснал в китния гр.Котел. Завършва Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в гр. Сливен. Магистър по специалността „Право” от Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Юрист по професия.

Притежава множество национални награди и отличия за решаване на казуси в областта гражданското и търговското право.

Понастоящем упражнява професията си юрист и вижда в нея изкуство за изразяване на доброто и справедливото.

Увлича се по хуманитарните науки и спорта, запален планинар. Семеен, с едно дете.

Диньо Добрев

Роден и израснал в гр.Нова Загора. Завършва гимназия в родния си град със специалност „Информатика“. Изучава право в Нов български университет. Притежава професионален опит в областта на бизнес-развитието и управлението на проекти. Работил е за някои от най-големите български и чуждестранни компании в областта на недвижимите имоти. Има национални и международни отличия в същата сфера.

Семеен, с едно дете. Обича разходките сред природата.

Д-р Мария Ненчева

Родена и израснала в гр. Сливен, където завършва Гимназия с преподаване на чужда езици “Захари Стоянов”. Завършва специалност „Стоматология“ в Медицинския университет на гр. Пловдив, след което печели стипендия на френското правителство и получава Европейски сертификати по ортодонтия от Университета Париж -5, Франция. Водена е от стремеж да надгражда и да се усъвършенства. Работи като специалист по Ортодонтия в град Сливен, където развива частна стоматологична клиника, за да дарява усмивка и здраве на своите пациенти.
Вярва в каузата за справедливост и промяна, която да прави България желан избор за живот и реализиране на младите хора.

Радва се на трима прекрасни внука.

Мартин Маринов

Роден и израснал в гр. Сливен. Завършва Националната художествена гимназия ,,Димитър Добрович“ в родния си град със специалност „Иконопис“.

Бакалавър по „Живопис“ и магистър по „Иконопис“ от Факултета по изобразително изкуство към Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Притежава следдипломни квалификации от Технически университет филиал-гр.Сливен и Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Преподавател по Живопис в Национална Художествена Гимназия “Димитър Добрович“ – гр.Сливен. Активно работи за каузи в сферата на изкуствата и опазването на културно- историческото наследство. Със значителен принос по изписването и реставрирането на храмовете в област Сливен. Създател и съорганизатор на художественият пленер „Ичера“.

Многократен участник и лауреат в регионални и национални изложби и конкурси. Член на Съюза на българските художници.

Лична негова кауза е опазването старинната архитектура, бит, природа и култура на Сливенският край и създаването на нови и устойчиви местни политики свързани с културата образованието и изкуствата.

Елена Стоянова

Елена Стоянова е родом от гр.Сливен. В града на стоте войводи завършва Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“. Притежава бакалавърска степен „Маркетинг“ от Бургаски свободен университет и магистърска степен „Бизнес администрация“ от Икономически университет гр.Варна.

Професионалният си опит гради в частния бизнес, управлявала е семейна компания в хранително-вкусовия сектор.

Силно привързана към родния си край, цени дълбоко българското родолюбие, традиции и култура. Убедено вярва, че пътят към промяната минава през развитие на свободно-мислещо гражданско общество и отстояването на националния ни интерес.

Захари Захариев

Захари Захариев е роден и израснал в град Сливен. Притежава богат професионален опит в областта на бизнес развитието, консултантските услуги, информационните технологии, управлението на проекти и публичните комуникации. Работил е за някои от най-големите международни и български компании. Има две магистърски степени по Финансов мениджмънт и Право на Европейския съюз.

Семеен, с дете и домашен любимец. В свободното си време се занимава активно с планинарство, писане и плуване.

Деян Вълев

Роден и израснал в град Сливен, където е завършил Гимназия с преподаване на западни езици „Захари Стоянов“ с френски и английски език. Бакалавър по международни отношения от Софийски университет „Климент Охридски“ и магистър по политически науки от Монреалския университет, Канада. Политолог по професия. Професионалния си опит е придобивал в различни международни компании, като IBM и други във финансовия сектор.

Запален почитател на футбола и природата. Силно вярва в каузата на „Продължаваме промяната“ и иска да допринесе със своя международен опит и образование за нова, и просперираща България.

Facebook Comments