ЛЮБОПИТНО

Регионалната библиотека в Сливен обяви конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание

За петнадесета поредна година, в навечерието на най-чакания и най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ организира конкурс за коледна картичка и оригинално пожелание „Коледна магия“.

Участниците в надпреварата трябва да нарисуват върху картон коледна картичка с максимален размер до 15х21 см. Към нея, на допълнителен лист, следва да добавят своето оригинално пожелание за празника. Творбите се приемат в Детския отдел на библиотеката. Картичките могат да бъдат изпратени и по пощата на адрес: гр. Сливен, ул. „Никола Карев“ №1, РБ „Сава Доброплодни“. Крайният срок е до 11 декември 2023 г. (включително).

Участие в конкурса могат да вземат деца на възраст от 6 до 16 години. Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, домашен адрес, телефон и e-mail за контакт.

В дните преди Коледа, всички изпратени картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Организаторите са подготвили и много изненади. Наградите ще бъдат връчени на специална церемония на 21 декември 2023 г., четвъртък, от 11:00 часа в РБ „Сава Доброплодни”. Участниците, които не могат да присъстват на събитието, ще получат наградите си по пощата.

Facebook Comments