СЛИВЕН

Сливен посреща Графа на 12 септември на крепост „Туида“

Любимецът на публиката води със себе си и прекрасните и талантливи момичета и момчета от Джуниър Бенд, с които записа и засне клип на стрийт версия на новия си хит „Ти Грееш“.

Още с идването си в Сливен впечатляващият ученически състав ще премине по улиците на града и ще създаде усмивки и настроение за вечерта. „Ще ви изненадаме приятно”,  обеща ръководителят на Джуниър Бенд Йордан Цветанов.

А той и бендът му са подготвили, както винаги брилянтна програма. Тя е нова и включва последните песни на Графа и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център „Юнак“ в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Сандански, а сега идва и в Сливен.

Билети все още са налични в мрежата на Ивентим и на касите на зала „Зора“ и крепост „Туида“, която ще работи с удължено работно време и ще е на разположение и на последния желаещ да присъства на шоуто, съобразно противоепидемичните условия.

Facebook Comments