СЛИВЕН

Стефан Радев официално пое управлението на Община Сливен за трети мандат

С аплодисменти Стефан Радев беше посрещнат в сградата на Общината, където днес официално започна третият му мандат като кмет. Той благодари за съвместната работа на всички служители и им пожела успех и сили за новите предизвикателства, които предстоят.

„Нека си пожелаем успешни следващи четири години. Разчитам на всички вас, както съм разчитал винаги досега. Дай Боже да са по-спокойни от гледна точка на външни предизвикателства, с които се сблъскахме в предходните четири! Но най-важното е да успеем да направим много повече за Сливен, както за самата община, така и за нейните жители”, каза кметът Радев. Той прие символите на Сливен от досегашния временно изпълняващ длъжността кмет Румен Иванов.

Добромира Стоянова от вокално студио „Усмивка” изпълни химна на България. Своя поздрав с танц отправиха и деца от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Детски комплекс-Сливен, а отец Евгений Янакиев, ставрофорен иконом и протосингел на Сливенската митрополия прочете молитва за здраве и благоденствие. От името на Сливенския митрополит Иоаникий той подари на кмета две икони.

Стефан Радев беше преизбран за трети мандат като кмет на Община Сливен на 5 ноември. 

Facebook Comments