СЛИВЕН

Ст. комисар Димитър Величков: Стремим се МВР да е стабилна и работеща институция

Уважаеми съграждани,

На 5 юли Министерството на вътрешните работи отбелязва 144 години в служба на реда и закона.

На този ден през 1879 година княз Александър Батенберг подписва Указ №1 за създаване на Министерство на вътрешните работи. В продължение на почти век и половина МВР преминава през много исторически изпитания, възходи, трудности и дни на успех. През всичките години вътрешното ведомство е било натоварено с много отговорности и към него е имало големи очаквания. В нашата ежедневна работа се стремим да гарантираме бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране. Стремим се МВР да е стабилна и работеща институция. 

Скъпи колеги,

Наша е отговорността за реда в държавата, за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство. 

В празничния ден искам да Ви благодаря за труда, професионализма и всеотдайността.

Пожелавам Ви спорен и резултатен труд, здраве, късмет и щастие на Вас и Вашите семейства! Бъдете почтени и отговорни. Дано усилията и енергията, които влагате в работата си бъдат възнаградени с високото доверие на нашите съграждани.

Бъдете здрави!

Изказвам благодарност към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации , медии и граждани.

Убедени съм, че постигнатите добри резултати се дължат на общите ни усилия.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Facebook Comments