ИЗБОРИТЕ НА ФОКУС

Татяна Султанова: Важно е да осъзнаем, че когато не гласуваме, не наказваме политиците, а нас, нашите деца и нашите внуци

Уважаеми съграждани,

На прага сме на поредните избори, в които държавата ще похарчи поредните милиони за провеждането им и знам, че умората, разочарованието и търпението са голямо предизвикателство за всички ни.

От Продължаваме промяната- Демократична България доказахме за втори път, че можем да съставим редовно правителство, след като всички други партии не успяха. Обещахме Ви и изпълнихме обещанието си. Взехме трудни политически решения в много трудни условия. Труден бе и политическият компромис за управление с ГЕРБ. Обещахме ви обаче, че няма да участваме в безпринципно управление с партии, които отказаха да подпишат споразумението, с което правителството на акад. Николай Денков се ангажираше с конкретни реформи в съдебната система, службите и регулаторите, включително с конкретни времеви срокове за тях. Защо отказват е ясно вече на целият български народ. Оттам е завладяна държавата.

Няма да се откажем нито за миг от принципите ни и обещанието да се борим за европейския път на България, защото работещото правосъдие, справедливите възнаграждения, достойното и работещо здравеопазване, развито земеделие, свободата на медиите, качеството на образованието, борбата с корупцията, зависимостите от корпоративни, политически и лични интереси, борбата срещу контролирания и купен изборен вот, винаги ще бъдат наш основен приоритет.

Важно е да осъзнаем, че когато не отидем да гласуваме, не наказваме политиците, а именно нас, нашите деца и нашите внуци. Нека всеки да направи своя демократичен избор, но когато не гласуваме, всъщност „даваме“ гласа си на завладяната държава. Нашето общество трябва за знае, че истинските политици на нашето време са именно хората.

Ние можем да направим още много и зная, че имаме доверието и подкрепата на хората, затова, нека отделим малко време в изборния ден и излезем да гласуваме, защото сега е важно повече отвсякога.

Моля подкрепете ни с номер 14 в бюлетината!

Facebook Comments