ИНТЕРВЮТА И КОМЕНТАРИ СЛИВЕН

Татяна Султанова: Няма победители в отминалите избори

Уважаеми съграждани,

Изборните резултати са вече факт, техният анализ и глас стигна до нас, и чухме Вашите послания.

Бих искала първо да благодаря на онези 4 029 избиратели от вас, които подкрепиха коалиция “Продължаваме Промяната-Демократична България”. Вашето доверие ни дава смелост и увереност да продължим без никакво колебание по пътя, който ще изведе България сред свободните общества и силни икономики в Европа и по света! 

Благодаря и на тези от вас, които подкрепиха други партии, независимо поради какви причини, но изпълниха гражданския си дълг и демократично право да гласуват! 

Истински важно е обаче да се обърнем и намерим пътя към тези от Вас, които предпочетоха в неделния ден да останат вкъщи, да излязат на разходка, да “накажат” политиците, да са гневни или незаинтересовани, и да не отидат до урните! Над 70 % от вас! Това беше гласа на липсата на доверие в политическия процес, липсата на доверие към начина, по който се провеждат изборите, липса на доверие към институциите и политиците. Чухме Ви и ще се борим за Вашето доверие с действия и обърнати към Вас, към това, което ни казвате, към проблемите на града и областта. 

С вота си в неделя ни дадохте роля на опозиция в следващият парламент. Чухме Ви! Ще бъдем отново отговорни и в тази си функция, водени от осмисленост и загриженост към случващото се в политическия, икономически и обществен живот в страната. 

Няма победители след отминалите избори! Обратното е израз на безсилие и страх, израз на липса на честност и загриженост към Вас, израз на политическо его и нежелание да се осъзнаят истинските проблеми в обществото, страната и нашия регион. Нека тези, които смятат че са победители на тези избори, носят голямата отговорност от “победата си”.

Категорично ще продължим да се противопоставяме и борим срещу страха, липсата на свобода, фалшивите новини, пропагандата, контролирания и купен вот, както в страната, така и в Сливен и региона.

Мога да Ви уверя, че приемната ми в Сливен на ул. “Йордан Кювлиев” 5, ще продължи всяка седмица, както и досега, да е отворена за вас, и няма да спрем с целия ни екип, и общинските ни съветници, отдадено да работим за проблемите на Сливен и региона.

С уважение,

Татяна Султанова

Facebook Comments