ЛЮБОПИТНО

Тома Здравков, Владо Михайлов и Никеца идват в Сливен за фестивала “Стоте войводи”

Българският актьор и музикант Владо Михайлов и Николай Воденичаров-Никеца, участник от един от сезоните на „Гласът на България“, ще се включат в тазгодишната програма на фестивала “Стоте войводи”. Поредното издание се завръща с още по-богата и разнообразна програма.

Откриването ще се състои на 16 септември, събота, от 18 часа в Градската градина. Началото ще поставят състави от Сливен и региона. От 20 часа, на откритата сцена ще се качат българският рок певец Тома Здравков и групата му. След това, от 21 часа, група Р.I.F ще покачат градуса на настроението. Първата вечер на фестивала ще продължи с участието на звездите Владо Михайлов и Никеца.

Вторият ден ще започне с представление на Държавния куклен театър от 11 часа. Програмата през деня ще продължи с изпълнения на местни състави от 18 часа и на сливенския Ансамбъл за народни песни и танци от 19 часа. Истинска фолклорна палитра ще предложат на публиката оркестър „Канарите“ от 20 часа. Вечерта ще завърши с изпълнения на популярната певица Джена. Тя ще се качи на откритата сцена от 21 часа.

И през двата фестивални дни посетителите в Градската градина ще имат възможност да опитат и да се насладят на разнообразната местна продукция. Да научат повече за процеса и технологията по нейното производство.

Организатор на проявата е Община Сливен.

Facebook Comments