СЛИВЕН

Утре голяма част от Сливен остава без вода

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ уведомява своите потребители, че на 16.08.2023 г., от 8.00 до 20.00 часа, ще бъде спряно водоподаването в кв. “Клуцохор”, кв. „Комлука“, кв. „Република“, кв. „Кольo Фичето“, кв. „Ново село“, кв. „Българка, кв. „Сини камъни“ и Вилна зона.

Причината за спирането на водата е изграждането на водопровод по ул. „Димитър Добрович“ и превключването му към съществуващия Главен клон I висока зона.

На разположение на гражданите ще бъде предоставена водоноска, която ще бъде разположена в кв. “Република”, до бл.40.

“Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа. Целта е максимално да се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването”, посочват от ВиК – Сливен.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните дейности се изпълняват в рамките на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“, финансиран по Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020.

 

Facebook Comments