СЛИВЕН

Осигуряване на достъпна градска среда за хора с увреждания поискаха жители на Сливен

Кметът Стефан Радев днес проведе поредния си приемен ден. Срещи с граждани имаха и заместниците му Пепа Чиликова и Камен Костов.

Пред ръководството бяха отправени въпроси, свързани с осигуряване на достъпна градска среда с цел свободно придвижване на хора с увреждания. Жители на Сливен поискаха от кмета Радев да бъде подобрена инфраструктурата в определени зони в града, за да извършват спокойно и самостоятелно своите ежедневни дейности.

Беше поставен и въпрос за отварянето на закрития плувен басейн, който е пред втори етап на ремонтни дейности. Граждани на общината потърсиха съдействие по проблеми с канализацията на жилищата им, за междусъседски спорове и по социални въпроси.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Facebook Comments