РЕГИОНИ

78-годишна лекарка от Нова Загора разби конкуренцията в международния конкурс “Мисис Баба“ (СНИМКИ)

78-годишната Рада Велинова от Нова Загора, която е лекар по дентална медицина, пребори конкуренцията и стана втора подгласничка в международния конкурс „Мисис Баба“. По думите й, спортът, хубавата храна и една чаша вино на ден са нейната магична рецепта за щастлив живот.

„Не следя калории. Вървя бързо в парка. После се прибирам, пия чаша топла вода с лимон. Рецептата ми е – ходи много, яж малко, обичай безкрайно“, заяви д-р Рада Велинова.

Преди да стигне до успеха обаче, трябвало да преодолее една трудност, а именно – да промени мнението на нейния съпруг, тъй като той не й разрешавал да участва. „Мъжът ми не ми даваше. Направих си тайно автобиография с една снимка и я изпратих”, споделя още тя. 

Д-р Велинова има четири внучета, част е от КГБ – Клуб на готините баби. Обича често да сменя цвета на косата си. Била е розова, синя, дори и зелена. 

По традиция конкурсът се провежда на Бабинден, а в него участваха над 100 дами. Журито допусна до финала само 5 финалистки. С титлата се окичи Сияна Йорданова, на 52 години, от Варна. 

Снимки: Facebook/ Luxury Life

 

Facebook Comments