СЛИВЕН

Oчаквайте Стефан Радев, Славена Шейтанова, Радостин Василев и Митка Крълева в “Сливен на фокус”

Приключи изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“. Остават довършителни работи и облагородяване не терена около паметника на Шести артилерийски полк. Кога ще бъде отворен за движение участъкът и какво друго е предвидено за облагородяване на района, в седмичното обзорно предаване „Сливен на фокус“ по КАНАЛ 6 ще каже кметът Стефан Радев.

За предстоящите избори и защо младите хора трябва да са активни в политическия и обществен живот – в студиото ще гостува общинският съветник от ГЕРБ Славена Шейтанова.

Какви са основните приоритети в програмата на ПП „Морал, Единство, Чест” – ще говорим с председателя на партията Радостин Василев.

Какво представляват интегрираните териториални инвестиции и колко важни са за развитието на Сливен – очаквайте разговор с Митка Крълева-Станчева, началник на Отдел “Общинско развитие, проекти и програми”.

Можете да задавате своите въпроси на електронната ни поща: [email protected] и на нашата фейсбук страница: www.facebook.com/TVKanal6

Гледайте ни на 15 април, понеделник, от 18.00 часа НА ЖИВО в ефира на КАНАЛ 6 и във Фейсбук.

Facebook Comments